3 sterke banken, 1 solide groep

Bank de Kremer is een ‘nieuwe’ bank die het levenslicht zag in juni 2018. Toch start ze absoluut niet van nul: haar solide basis wordt gevormd door de kennis en ervaring van Bank J.Van Breda & C° en het goede huisvaderschap van Delen Private Bank. Samen zitten deze drie banken stevig verankerd in de financiële tak van Ackermans & Van Haaren en zetten ze een duidelijke koers uit. Als klant kan je dus rekenen op de toegevoegde waarde van drie banken voor de prijs van één.

bankdekremer

Elke bank zijn eigen klemtoon

Het gezamenlijke streefdoel van het trio? Klanten financiële gemoedsrust bezorgen, elk op hun manier.

  • Bank J.Van Breda & C° is een gespecialiseerde adviesbank die zich uitsluitend richt tot ondernemers en vrije beroepen.
  • Delen Private Bank legt zich toe op private banking en patrimoniaal advies.
  • Bank de Kremer focust op vermogensbegeleiding voor iedereen.


Al 20 jaar met gebundelde krachten

In 1998 werden Bank J.Van Breda & C° en Delen Private Bank verenigd via de holding Finaxis, waarvan de beursgenoteerde vennootschap Ackermans & Van Haaren hoofdaandeelhouder is (78,75%). Promofi participeert voor 21,25% in het kapitaal.
Al twee decennia staan beide banken schouder aan schouder voor de begeleiding en het patrimoniale beheer van het vermogen van hun respectievelijke klanten. Elk met hun eigen naam, logo, hoofdzetel en kantoren. Maar wél met dezelfde waarden en eenzelfde visie op beleggen en het beheer van vermogen. Die filosofie en jarenlange ervaring delen Bank J.Van Breda & C° en Delen Private Bank op hun beurt nu ook met Bank de Kremer om samen sterke financiële resultaten neer te zetten en hun solide reputatie verder waar te maken.

Gemeenschappelijk DNA

Voorzichtig, duurzaam en veilig beheer zonder extremen, daar kan je bij elk van de drie banken op rekenen. Je weet dus zeker dat je vermogen in deskundige handen is. In elke situatie luisteren wij eerst om je behoeftes zo goed mogelijk te leren kennen alvorens te adviseren. Daarbij houden we rekening met je mogelijkheden, doelstellingen, perspectieven en risicobereidheid.
Ook Bank de Kremer hanteert een strategie op lange termijn waarbij financiële stabiliteit vooropstaat. Met een duidelijke afweging tussen liquiditeit, veiligheid en rendement streven we naar een doordachte spreiding van je portefeuille.

‘Keep it simple’, dat is onze filosofie

Bij ons vind je geen complexe structuren en ondoorzichtige producten. Eenvoud en transparantie staan centraal in onze tools en ons advies. Voor je een belegging aangaat, leggen we je nuchter en zakelijk uit wat de risico’s zijn en wat je precies mag verwachten. Ook over het kostenplaatje informeren we je open en eerlijk.

Trouwens, de opvolging en beoordeling van de algemene samenstelling van je vermogen is geen eenmalig, maar een continu proces. In overleg met jou sturen we dus bij waar nodig om optimale resultaten te bereiken. Zo kan je nu en later goed leven.

Vragen?

Contacteer ons waar en wanneer je wil. We staan altijd tot je dienst!