Bank de Kremer in de pers

“Nieuwe bank wil de Vlaming zicht geven op zijn pensioen”, “Nieuwe Bank de Kremer brengt ieders vermogen in kaart”, “België heeft er een nieuwe bank bij”. Het zijn slechts enkele citaten uit de persartikels die verschenen naar aanleiding van de lancering van Bank de Kremer.

Bank de kremer in de pers

Bank de Kremer, de nieuwe Bank van J.Van Breda & C° en Delen Private Bank miste haar start niet. Zowel in De Standaard, De Tijd als Het Laatste Nieuws verschenen artikels over de nieuwe bank. In Gazet van Antwerpen vindt financieel expert Pascal Paepen het een goede zaak dat Bank de Kremer mensen bewust wil maken van het vermogen dat ze hebben.

Trends pakte uit met een dubbelinterview met Mieke Janssens, CEO van Bank de Kremer, en Dirk Wouters, CEO van Bank J.Van Breda & C°. “De app van Bank de Kremer moet particulieren toelaten hun vermogen, roerend en onroerend, in kaart te brengen”, vertelt Mieke Janssens. “Twee op de drie Vlamingen hebben geen goed zicht op hoe hun financiële situatie zal zijn aan het einde van hun loopbaan. Met dit overzicht kunnen ze inzicht in hun financiën krijgen, en analyseren wat ze moeten doen om eventuele tekorten tegen de pensioendatum in te vullen.”

Ook op Kanaal Z was een reportage te zien over Bank de Kremer. Je kan de reportage hier bekijken.

kanaal Z bank de kremer