Beleggen voor je pensioen

Beredeneerd bouwen aan een goed pensioen? Investeren in een stevig appeltje voor de dorst, voor jezelf en je partner? Je levensstandaard aanhouden, ook na je 65ste?
Met Bank de Kremer kies je zelf wanneer je wil stoppen met werken. Download onze gratis beleggersapp, win inzicht in je financiële situatie en start vandaag met beleggen voor je pensioen.

Beleggen voor je pensioen

Beleggen voor een goed pensioen

Werknemer, zelfstandige of ambtenaar: vroeg of laat breekt de tijd aan om te stoppen met werken. Een boeiende nieuwe levensfase die heel wat vragen oproept! Wanneer kan je op pensioen? En hoe vertaal je die bloeiende loopbaan naar een pensioen dat aansluit bij je gezin en levensstijl? Bank de Kremer is de eerste halte op je pensioentraject.

Wacht niet tot je 65ste en kies vandaag nog voor zekerheid over je pensioenopbouw. Download de beleggersapp van Bank de Kremer en zet alvast de eerste stap richting een stabiele financiële toekomst.

de beste beleggingen voor je pensioen

Verstandig op pensioen met Bank de Kremer 

Het begin van een goed pensioen, start bij weten wat je hebt. Groepsverzekeringen, vastgoed, kredieten, spaarrekeningen, beleggingen, … Jij hebt je vermogen zorgvuldig opgebouwd en investeerde in verschillende financiële producten. Met een gerust hart genieten van je pensioen? De beleggersapp van Bank de Kremer biedt je instant inzicht in je huidige én toekomstige financiële situatie.

Hoeveel bedraagt mijn pensioen? 1 app, 3 voordelen

Beleggen voor pensioen

  1. Creëer inzicht | De beleggersapp van Bank de Kremer biedt een globale blik op je roerend en onroerend vermogen.
  2. Bepaal je doel | Je levensstandaard aanhouden, ook na je pensioen? Op basis van je huidige vermogen, maakt de app een hypothese van het bedrag dat je ontvangt op pensioenleeftijd.
  3. Optimaliseer je vermogen | Meer rendement uit je spaargeld? Via een eenvoudige simulatie ontdek je de voordelen van beleggen voor jouw vermogen. Vrijblijvend, anoniem en met een ruime blik op de toekomst.

Vandaag beleggen voor je pensioen van morgen

Meer controle over je spaargeld en beleggingen? Met Bank de Kremer heb je de touwtjes van je vermogen stevig in handen. Onze beleggingsadviseur luistert naar je verhaal, schept overzicht in je financiële situatie en stippelt een pensioenplan uit dat volledig overeenstemt met je verwachtingen. Samen analyseren we je beleggersprofiel en selecteren we waardevolle beleggingsfondsen die je spaargeld laten renderen. Resultaat? Veilig vermogensbeheer met een transparant kostenplaatje, zowel vandaag als na je pensioen.

Meer weten over je pensioen?