Drie banken in één groep

Elke bank heeft zijn eigen recept en specifieke doelgroep met heel wat onderlinge synergie. Terwijl Bank J.Van Breda & C° zich richt tot ondernemers en vrije beroepen, focust Delen Private Bank op private banking en patrimoniaal advies. Bank de Kremer op zijn beurt doet aan vermogensbegeleiding voor particulieren.

3banken_848x300

Bescherming inbouwen

Bank de Kremer kan een beroep doen op de kennis en ervaring van Bank J.Van Breda & C°, al sinds 1930 gespecialiseerd in vermogensbegeleiding voor ondernemers en vrije beroepen. Bank de Kremer streeft naar een weloverwogen spreiding van je portefeuille, met een gezonde mix van bescherming en rendement. Daarbij staat het behoud van kapitaal voorop, met de horizont op lange termijn. Je krijgt advies op maat. Met liquiditeit, bescherming en rendement als bouwstenen.

Fondsen beheerd door experten

Als klant van Bank de Kremer krijg je toegang tot de expertise en de fondsen van Delen Private Bank, als sinds 1936 gespecialiseerd in discretionair vermogensbeheer met een voorzichtige, standvastige aanpak.

Het zijn beleggingsexperts van Cadelam, een dochteronderneming van Delen Private Bank, die je fondsenportefeuille actief beheren. Ze passen de samenstelling van de fondsen dagelijks aan evoluties in de markt aan, als een goede huisvader. In de app van Bank de Kremer volg je de bewegingen van je beleggingen op.