Goede voornemens, ook voor je portefeuille?

Gezonder eten, meer sporten… Zo net na de jaarwissel zitten we met zijn allen vol goede voornemens. We schakelen een diëtist in voor ons eetpatroon, een personal trainer voor meer beweging, een app registreert hoeveel we lopen en onze smartphone monitort onze slaap. Want we willen nu én later goed leven. Maar wat met je financiën? Optimaliseer je je vermogen net zo deskundig als je gezondheid?

goedevoornemens_848x300

Uit onderzoek blijkt van niet. 64% van de werkende Vlamingen geeft aan geen overzicht te hebben over hun vermogen. Maar liefst 86% vreest ervoor om over onvoldoende middelen te beschikken tijdens het pensioen. Nochtans loont het wel degelijk om nu bezig te zijn met hoe je later zal leven en om je financiële situatie in kaart te brengen. Want overzicht brengt inzicht.

Gelukkig bestaat er ook voor je financiën een handig hulpmiddel. Want wist je dat je met de app van Bank de Kremer je vastgoed, beleggingen, groepsverzekeringen, spaargeld én kredieten makkelijk in kaart brengt? Volledig anoniem en vrijblijvend, ook als je geen klant bent. Zo krijg je net zo veel inzicht in je financiële middelen als in je gezondheid en levensstijl. En maak je zelf een inschatting of en waarin je je vermogen wil beleggen.

Hulp nodig of graag advies? Maak dan snel een afspraak of bel ons via het gratis nummer 0800 14013.