Het videogesprek, makkelijk en efficiënt

Met de app van Bank de Kremer breng je je financiën gemakkelijk in kaart. En wil je begeleiding of meer info, dan zijn onze adviseurs nooit ver weg. Je kunt een afspraak maken in een van onze kantoren of een videogesprek voeren, van bij jou thuis, op het moment dat het jou het beste past.

blog_videochat_848x350

De app van Bank de Kremer geeft je uitgebreid advies over hoe je je geld (beter) kunt doen renderen. Je kunt daarmee zelf aan de slag gaan in onze app of je laten begeleiden tijdens een afspraak in een van onze kantoren of tijdens een videogesprek.

Zo’n videogesprek is de ideale kennismaking met Bank de Kremer. We vertellen kort wie we zijn, hoe we te werk gaan en wat je van ons mag verwachten. Als je dat wenst, overlopen we samen de gegevens die je al in de app invoerde en bezorgen we je extra advies, aangepast aan je persoonlijke situatie.

Gemakkelijk en efficiënt

Het grote voordeel van een videogesprek is natuurlijk dat je je niet hoeft te verplaatsen. Je voert het gesprek thuis, op het moment dat het je het beste past en je krijgt meteen concrete info. Je hebt alleen je tablet, smartphone, of een laptop of pc met webcam nodig.

Je merkt het: een videogesprek biedt niets dan voordelen. Benieuwd? Of wil je wat begeleiding, voor alle zekerheid? Boek dan vandaag nog je videogesprek in met een adviseur bij Bank de Kremer.

Onze videogesprekken krijgen een gemiddelde kwaliteitsscore van 9 op 10