Inzicht in je sportprestaties én vermogen met Jan Bakelants

3,18 kilometer in 4’ 48’’. Gemiddelde snelheid 39,8 km/uur. Gemiddelde hartslag 162 bpm. Een vermogen van 352 Watt. Dat je je sportieve prestaties op de voet volgt én bijhoudt op je gsm is niet nieuw. Maar diezelfde gsm gebruiken om inzicht te krijgen in je financiële toekomst, is dat wel.

Om dit duidelijk te maken sloegen we de benen in elkaar met topwielrenner Jan Bakelants. Via de Strava-sportapp bond hij de sportieve strijd aan met gevestigde records (of KOM’s, zoals ze genoemd worden onder wielrenners). Speciaal voor Bank de Kremer schakelde Jan een tandje groter, en verbeterde zo een aantal toptijden. Hierbij zelfs records die al enkele jaren standhielden. Diegenen van wie de KOM door Jan verbeterd was, kregen een wel héél persoonlijke boodschap via de Strava-app:

‘Hallo, ik ben Jan Bakelants. Mijn excuses dat ik je tijd verbeterd heb, maar ik wilde absoluut je aandacht. Ik heb namelijk een tip voor jou: als ik zie hoe je je sportprestaties bijhoudt, dan ben je waarschijnlijk iemand die z’n hele leven bijhoudt op z’n gsm. En da’s goed. Maar gebruik je je gsm ook om bij te houden hoe goed je het later kan hebben?’

Een terechte vraag van de ex-gele trui. Zeker als je weet dat 64% van de werkende Vlamingen aangaf geen overzicht te hebben over zijn vermogen en 86% vreesde over onvoldoende middelen te beschikken tijdens zijn pensioen.
Daarom lanceerden wij een app die je in 1, 2, 3 een overzicht geeft van je vermogen. En dat is niet niks, want pas als je weet wat je hebt, weet je wat kan.

En dat kan alvast heel eenvoudig: download onze app, vul anoniem (klant zijn bij Bank de Kremer is niet nodig), vrijblijvend en gratis enkele gegevens in en de simulatie schenkt je in geen tijd inzicht in je toekomst. Wat heb ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Samen met onze experts (en Jan Bakelants) houden we je vermogen op koers voor een zorgeloos pensioen.