Is je Bank de Kremer app nog up-to-date?

De financiële wereld staat niet stil. Dat geldt ook voor jouw portefeuille! Schommelende beurskoersen, aangepaste interesten, een nieuwe vastgoedinvestering, ... De Bank de Kremer app bundelt je vermogen en biedt een totaaloverzicht van je cash, verzekeringen, beleggingen en pensioensparen. 100% in control van je financiën? Hou je app up-to-date en bewaar het juiste overzicht.

Is je bank de kremer app nog up-to-date?

Actueel vermogensoverzicht met één druk op de knop

Downloaden, personaliseren en activeren: de beleggingsapp van Bank de Kremer is al na enkele stappen eenvoudig geïnstalleerd. Maar wat doe je als je financiële situatie verandert? En hoe vertaal je vermogensverschuivingen vlot naar je app? Om je financiën zo accuraat mogelijk weer te geven, stem je de beleggingsapp best af op je actuele vermogen en levensstijl. Zo ben je zeker van correct advies op maat van je gewijzigde portefeuille.

Een ruime blik op de toekomst? Ontdek de slimme simulatie van Bank de Kremer 

beleggingsapp bank de kremer

Benieuwd hoe je vermogen de komende jaren evolueert? Net zoals jij, houdt Bank de Kremer van groeien. Open de app, activeer het klokje linksboven en scroll doorheen de tijd. Pensioenopbouw, openstaande kredieten, winst op je beleggingen, … Op basis van je huidige bezittingen en investeringen, maakt de app een piekfijne projectie van jouw vermogenstoestand binnen 10, 20 of 30 jaar. Een realistisch resultaat? Daarvoor houdt onze simulatietool rekening met verschillende parameters:

  • het rendement op je huidige beleggingen
  • groepsverzekeringen
  • ingebrachte spaar- en beleggingsplannen
  • kredietaflossingen
  • inflatie
  • ...

Wijzigt er iets aan je situatie?

Om je vermogen zo goed mogelijk weer te geven, breng je de beleggingsapp best op één lijn met je huidige financiële context. Promotie op het werk, gestart met pensioensparen of gaat je zoon of dochter binnenkort op kot? Voorzie je app van de juiste input en bewaar op elk moment het totaaloverzicht van je financiën.

Bots je op problemen bij het invullen of aanpassen van je app? Bekijk dan zeker onze FAQ’s. Liever persoonlijke begeleiding? Ons team van adviseurs staat steeds klaar om je te ondersteunen.