Test onze app uit op de Cultuurmarkt

Op 25 augustus vindt in Antwerpen de Cultuurmarkt plaats. Bezoekers krijgen er een overzicht van wat het culturele seizoen 2019-2020 te bieden heeft. Bank de Kremer is dit jaar sponsor van de Cultuurmarkt. Je vindt ons met een opvallende infostand zowel op de Grote Markt als op de Meir. Kom zeker eens langs om onze app uit te testen!

Test onze app uit op de Cultuurmarkt

De Cultuurmarkt is een gratis evenement dat jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers trekt en een kijk geeft op het nieuwe culturele seizoen 2019-2020. Verspreid over de hele Antwerpse binnenstad, van het Operaplein tot aan de Schelde, vind je een 180-tal infostands en kan je genieten van een 200-tal live-optredens uit verschillende disciplines: muziek, comedy, dans, theater, circus, vorming, literatuur… Ook de Antwerpse musea gooien de deuren open en zijn gratis toegankelijk.

Bank de Kremer is dit jaar sponsor van de Cultuurmarkt. Je vindt ons met een opvallende airstream trailer zowel op de Grote Markt als op de Meir. Een mimespeler maakt je wegwijs doorheen onze app op een groot touchscreen scherm. Wil je liever zelf onze app uittesten? Dan kan je terecht in onze trailer.

Meer info over de Cultuurmarkt vind je op www.cultuurmarkt.be