Veilig vermogensbeheer volgens het Delen DNA

Je geld slim beleggen vereist een continue opvolging van je beleggingsportefeuille en de financiële markt. Economische tendensen opvolgen, opportuniteiten aangrijpen, financiële risico’s in kaart brengen en vermijden, … Niet evident om je beleggingen 24/7 de juiste koers te laten varen! Beleggen met een mooi marktconform rendement? Bank de Kremer geeft je toegang tot de topproducten van zusterbank Delen Private Bank, koploper in krachtig vermogensbeheer en patrimoniaal advies. Maak kennis met het Delen DNA en ontdek de voordelen voor jouw portefeuille.

Veilig vermogensbeheer volgens het Delen DNA

Delen Private Bank, nice to meet you

Een uitstekende beleggingsexpertise, 100% Belgisch en actief tot ver buiten de landgrenzen. Delen Private Bank zet sinds 1936 de schouders onder verantwoordelijk portefeuillebeheer. Deze financiële tak van groep Ackermans & Van Haaren groeide over de jaren heen uit van klein wisselkantoor tot moderne nichebank met een neus voor de beste beleggingsstrategie. Sterk, slim én stabiel, want evenwichtig investeren staat bij Delen met stip op één.

Bank de Kremer en Delen Private Bank: 2 entiteiten, 1 filosofie

Bank de Kremer en Delen Private Bank maken niet alleen deel uit van dezelfde financiële groep, maar delen ook dezelfde mindset. De rode draad doorheen onze diensten? ‘Keep it simple but smart’. Vergeet complexe structuren of onbegrijpelijk vakjargon, ons beleggingsadvies is rechtdoorzee en volledig afgestemd op jouw behoeften. Beleggen in mensentaal, met transparante producten en een proactieve, continue opvolging. Zo is jouw spaargeld permanent in goede handen!

Met meer dan 80 jaar ervaring op de teller, is Delen Private Bank het toonbeeld van reputatie, rendement en risicobeheersing. Drie zaken die je ook terugvindt in hun fondsen! Onze nauwe samenwerking biedt je de mogelijkheid te beleggen in excellente fondsen, beheerd en gestuurd door doorwinterde vermogensbeheerders van Delen Private Bank.

What’s in it for you?

  • Quality | Kwaliteit is het beste businessplan. Winst maken op lange termijn? Bank de Kremer biedt een persoonlijk beleggingsplan op jouw tempo. Stel je doel, bepaal je risicoprofiel en volg je beleggingen nauwgezet op via onze gratis beleggingsapp.
  • Match | Low, medium of high risk? Afhankelijk van je beleggersprofiel, selecteren we de fondsen die naadloos aansluiten bij je financiële situatie en verwachtingen. 
  • Clear | We houden de dingen niet alleen simpel, maar ook duidelijk. Geen waardeloze componenten verstopt achter een dure naam, wel gepersonaliseerd beleggingsadvies in mensentaal
  • Diversification | Een slimme spreiding is de sleutel tot veiliger beleggen. Bij ons beleg je gespreid over verschillende regio’s, sectoren en munten, waardoor de impact op één component geen fatale invloed heeft op het totale rendement.
  • Stability | Jij houdt niet van verrassingen? Wij ook niet. Delen Private Bank laat zich in haar beheer niet leiden door rages en moodswings, maar zet bewust in op stabiliteit en standvastigheid.