Veilige productmix met langetermijnvisie voor rendement

Klaar met je financiële check-up in onze app? Dan kreeg je ook je persoonlijk stappenplan. Maar welk concept en visie bepalen dat stappenplan? Welke producten stellen we je voor? En hoe gaan we te werk?

Veilige productmix met langetermijnvisie voor rendement

Financiële stabiliteit en een focus op lange termijn staan voorop bij Bank de Kremer. We richten ons niet zozeer op producten, maar stellen een globaal plan voor om je vermogen op te bouwen. Daarin past een productmix die veiligheid en rendement combineert. En natuurlijk houden we rekening met je persoonlijke situatie, doelstellingen en risicoappetijt.
Onze productmix bestaat uit drie rubrieken:

Cashreserve

De eerste rubriek is je buffer op een spaarrekening. Dankzij die buffer maak je je geen zorgen bij onverwachte uitgaven. Denk aan je verwarmingsketel die het plots begeeft of grote aankopen op korte termijn, zoals een nieuwe keuken, een andere auto …). Daarvoor hou je het best voldoende cash aan.

Spaarproducten

De tweede rubriek zijn je spaarproducten. Een spaarrekening brengt tegenwoordig niets op. Gelukkig zijn er alternatieven, een termijnplan en een tak21-beleggingsverzekering bijvoorbeeld. Op die manier spaar je veilig en met een gewaarborgde rente. Je geniet bovendien van een depositogarantie tot 100.000 euro per persoon en per rekening.

Beleggingen

De derde rubriek ten slotte zijn je beleggingen met rendement als streefdoel. Daarbij houden we uiteraard rekening met je risicoappetijt. Voor de invulling van deze rubriek doen we een beroep op Delen Private Bank, onze zustermaatschappij. Via Bank de Kremer krijg je dus toegang tot de aandelenfondsen van Delen Private Bank en tot hun uitgebreide professionele ervaring. Beleggen bij Bank de Kremer kan overigens al vanaf 100 euro per maand.

Wil je meer weten over onze aanpak? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Tot binnenkort.