De ideale combinatie

Twee banken maken samen het verschil

De kennis en ervaring van Bank J.Van Breda & C°  en het goede huisvaderschap van Delen Private Bank vormen de solide basis van Bank de Kremer. 

Dirk Wouters, CEO van Bank J.Van Breda & C°: "Bank Van Breda helpt ondernemers en vrije beroepen om de juiste financiële keuzes te maken. We zijn hierin zeer succesvol: intussen beheren we een vermogen van 13,4 miljard euro en worden we voor onze dienstverlening beloond met een net promotorscore van 51. Dit is één van de beste cijfers in de Belgische banksector. Met de lancering van Bank de Kremer maken we onze expertise voor iedereen toegankelijk. Met de app breng je in kaart hoe je er financieel voor staat en kan je met kennis van zaken je vermogen verder opbouwen en optimaliseren."

Paul De Winter, CEO van Delen Private Bank: "We verwelkomen Bank de Kremer in onze familie en zetten er graag mee onze schouders onder. Met onze filosofie en ervaring van een goede huisvader hebben we de afgelopen 20 jaar samen met Bank Van Breda al bewezen dat we iets moois kunnen opbouwen."