Waarom Bank de Kremer?

Vijf redenen om klant te worden

Klant worden? Daar zijn vijf goede redenen voor. 

  1. We geven advies op maat met focus op de lange termijn. Financiële stabiliteit staat hierbij voorop. Wil je een deel van je vermogen beleggen? Dan stellen we een gespreide portefeuille samen die onnodige risico’s vermijdt en die zich richt op liquiditeit, bescherming en rendement.

  2. Bank de Kremer put uit de expertise van Bank J.Van Breda & C°, sinds 1930 specialist in vermogensbegeleiding van ondernemers en vrije beroepen, en daarmee expert in de systematische opbouw, beheer en bescherming van vermogen.

  3. Bank de Kremer werkt samen met Delen Private Bank, die behoud en groei van vermogen via een gespreide portefeuille als het grootste goed ziet. En die via globale, flexibele beleggingen toegang heeft tot markten die voor de ‘doe-het-zelf’-belegger moeilijk te bereiken zijn.

  4. Continue opvolging, zowel via de app als via persoonlijk contact. De app houdt je op de hoogte hoe je vermogen evolueert. Onze adviseurs stemmen met je af hoe je je vermogen kan optimaliseren. En stellen bij waar nodig.

  5. Je geniet altijd de laagste tarieven. En die zijn altijd transparant. We informeren je over de kosten die worden aangerekend door onze externe beheerders en de vergoeding die wij van hen ontvangen.