5 redenen om klant te worden

1. Financiële stabiliteit

Bank de Kremer streeft naar een doordachte spreiding van je portefeuille met een duidelijke afweging tussen veiligheid en rendement. Financiële stabiliteit staat hierbij voorop. We geven advies op maat met focus op de lange termijn en liquiditeit, bescherming en rendement als sterke bouwstenen.

2. Meer dan 90 jaar expertise

Bank de Kremer put uit de kennis en ervaring van Bank J.Van Breda & C°, sinds 1930 specialist in vermogensbegeleiding van ondernemers en vrije beroepen en daarmee expert in de systematische opbouw, beheer en bescherming van vermogen.

3. Toegang tot de fondsen van Delen Private Bank

Als klant van Bank de Kremer krijg je toegang tot de expertise en de fondsen van onze zusterbank Delen Private Bank die sinds 1936 gespecialiseerd is in discretionair vermogensbeheer en bekend staat voor zijn voorzichtige en bestendige aanpak.

4. Continue opvolging

De Bank de Kremer app houdt je op de hoogte hoe je vermogen evolueert. Met onze adviseurs kan je afstemmen hoe je kan optimaliseren.

5. Eenvoud en transparantie

Eenvoud en transparantie staan voorop. Voor je een belegging aangaat, leggen we je uit wat de risico’s zijn en wat je precies mag verwachten. We informeren je over de kosten die worden aangerekend door onze externe beheerders en de vergoeding die wij van hen ontvangen.